Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Dr. Tea Brozičević na 1. Hrvatskom kongresu estetske medicine

   1. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem na temu “Od estetike do funkcije – od regeneracije do rekonstrukcije” održan je 15. i 17. lipnja u Opatiji, a stručno predavanje održala je i Tea Brozičević, dr. med. spec. dermatologije i venerologije.

   Kongres je okupio velik broj domaćih i svjetskih znanstvenika i stručnjaka (Italija, Francuska, Švicarska, Monaco, Libanon i Indonezija) iz područja estetske medicine, a organiziran je u suradnji s „Union Internationale de Médecine Esthétique“ i “Società Italiana di Medicina Estetica”. Tea Brozičević, dr. med. spec. dermatologije, voditeljica odjela dermatologije i kozmetologije Poliklinike Terme Selce, u sklopu Kongresa održala je stručno predavanje na temu ‘Holističkog pristupa pacijentu u estetskoj medicini.

   Predavanje Tee Brozičević, dr. med. na temu ‘Holistički pristup pacijentu u estetskoj medicini’

   Povezati stručnjake

   Cilj kongresa je snažnije povezati stručnjake, napraviti bazu izvrsnih liječnika različitih specijalnosti koji će se okupljati i povezivati s ciljem obrazovanja i suradnje te razmjenjivati iskustva, razvijati i unaprjeđivati se u struci te postati ravnopravni partneri na europskoj i svjetskoj razini.

   Uz predsjednicu Hrvatske udruge estetske medicine dr. Elmu Bunar, uzvanicima se obratila i rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić Samaržija, zamjenica gradonačelnika Opatije Vera Šantić i Zoran Veir ispred Hrvatske liječničke komore. Emanule Bartoletti predsjednik Talijanske udruge estetske medicine održao je predavanje na tem botulinum toksina.

   Najbrže rastuća grana suvremenog zdravstva

   Ovo je prvi ovakav kongres u Hrvatskoj i osim što je od iznimne važnosti za domaću znanstvenu zajednicu, idealna je prilika da Republika Hrvatska i Primorsko-goranska županija te Grad Opatija postanu središte ove, najbrže rastuće grane suvremenog zdravstva.

   Organizator Kongresa je Hrvatska udruga estetske medicine, a pokrovitelji Ministarstvo turizma RH, Ministarstvo zdravstva, Primorsko-goranska županija, Grad Opatija, Sveučilište u Rijeci, Hrvatska liječnička komora, TZ Kvarnera i Opatije i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera.

    

    

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim