Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Edukativne radionice za djelatnike Atlantic grupe

   „Serijal je baš bio zanimljiv, toliko puno toga se objasnilo i praktički pokazalo. Svi volimo biti zdravi i pokretni da možemo živjeti život punim plućima, a sada imamo konkretno znanje i načine kako održavati zdravlje.  Inspiriran sam da izvučem maksimum iz sebe i vježbam čak i onda kada mi se to ne da“ – Dragan Knežić, skladišni radnik

   „Kako bismo, posebno u ovom izazovnom  Covid vremenu, odrađivali sve obaveze bitno je posvetiti se i barem na trenutak dati važnost upravo i baš sebi. S veseljem sam se prijavila na serijal webinara „Kako da ne boli“. Već nakon prve edukacije  s nestrpljenjem sam čekala svaku slijedeću. Na vrlo inspirativan,  kreativan i jasan način primarijus Vlasta  Brozičević i njezin tim prezentirali su svaku od nominiranih tema te prikazali i niz vježbi koje možemo sami prakticirati. Vrijedno spomena je da je primarijus Vlasta bila otvorena i spremna odgovoriti na sva naša pitanja. Bilo mi je pravo zadovoljstvo družiti se s vama.“ – Barica Belošević, starija komercijalistica nabave

   Kraj protekle godine obilježio je serijal online radionica koje smo u suradnji s Atlantic grupom organizirali za edukaciju njihovih  djelatnika iz nekoliko zemalja, o zdravlju i prevenciji bolesti lokomotornog sustava kao i o poremećajima sna.

   Primarijus Vlasta Brozičević, dr.med.spec. fizijatar i reumatolog, sa sudionicima je podijelila svoje stručno znanje i dugogodišnje iskustvo te savjete vezane za održavanje zdravlja tijekom svakodnevnih poslovnih aktivnosti poput vožnje automobila, sjedenja za radnim stolom, rada u proizvodnji ili u skladištu i drugih. Uz stručne savjete naše doktorice te doktorice Smiljane Šupak, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije o bolovima u šaci ili Ahilovoj tetivi, sudionici su s našim kineziologom Domagojem Tomljanovićem naučili i razne korisne vježbe koje mogu samostalno provoditi ukoliko imaju problema s glavoboljom, vratoboljom, te drugim poteškoćama vezanih za lokomotorni sustav.

   O poremećajima sna je govorila mr.sc. Iva Brozičević Dragičević, prof. kliničke i sportske psihologije.

   Drago nam je da je više od 400 sudionika iz 5 zemalja prepoznalo vrijednost ovakvih edukacija kao i važnost očuvanja zdravlja lokomotornog sustava kao i mentalnog zdravlja.

   Vjerujemo da su ove vrste radionica  korisne i preporučujemo ih svima vama koji brinete o zdravlju svojih djelatnika.

   Razlog je potrebno naglasiti, a to je da su poremećaji i bolesti lokomotornog sustava na visokom 2.mjestu razloga bolovanja. Uz to uzrokuju preko 30 drugih dijagnoza.

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim