Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Innofacial vakumski tretman lica

   Naša je koža najljepša zdrava, zato joj naročito zimi moramo priuštiti poseban tretman i brigu i tako ju pripremiti za niske temperature.

   Innofacial vitaminski koktel zaštitit će vašu kožu intenzivnom njegom, zahvaljujući kombinaciji vitamina C, E i B, ferulne kiseline i hidratizatora Niacinamid, koji smanjuje hiperpigmentaciju i snažnog anti- aging agensa Adenozin. Osim antioksidansa, u kožu unosite i hidratizatore kojima aktivno osiguravate proizvodnju novog kolagena i elastina, potičete sintezu ceramida, poboljšavate barijernu funkciju kože, smanjujete tvorbu masnih kiselina, jačate i omogućujete hidraciju rožnatog sloja te čvrstoću i glatkoću tkiva.

   Nova era intenzivne njege, dubinskog čišćenja, hranjenja i zaštite kože u jednom postupku- InnoFacial.

   InnoFacial najsnažniji je neagresivan dermoabrazijski tretman u kozmetičkoj medicini, koji omogućuje intenzivnu njegu, dubinsko čišćenje, hranjenje i zaštitu kože u jednom tretmanu. Revolucionarni sustav brine se za cjelovitu dubinsku regeneraciju kože te potiče stvaranje novih kožnih stanica.

   InnoFacial tretman brz je, siguran i bezbolan za sve tipove kože. U svojem djelovanju spaja dermatološko testirane serume i Infusion Soft ručicu koji će vašu kožu neinvazivno i bez iritacije raslojiti, intenzivno nahraniti i navlažiti, bez bola detaljno dubinski očistiti te izgladiti i ujednačiti. Proces je funkcionalno savršen, smirujućeg djelovanja te potpuno siguran.

   Vidljivi rezultati nakon 1. tretmana

   Postupak InnoFacial može aktivno utjecati na različite kožne probleme istodobno, uključujući:

   • akne
   • sitne borice
   • hiperpigmentaciju
   • neravnomjeran ten
   • začepljene pore

   Dermatolozi InnoFacial tehnologiju preporučuju klijenticama i klijentima koji žele poboljšati teksturu i kvalitetu svoje kože i ukloniti manje površinske nepravilnosti. Tretman InnoFacial brz je, bezbolan i siguran za sve tipove kože. Ne samo da ćemo vam tim postupkom raslojiti kožu i osigurati čišćenje, eksfolijaciju i ekstrakciju, nego ćemo vam vašu »novu« kožu istodobno aktivno navlažiti IS3 serumom, koji se bazira na ovlaživačima, hranjivim tvarima, vitaminima i antioksidansima.

   Jedini je hidracijski dermoabrazivni postupak, koji u svojem djelovanju spaja tri visokokoncentrirana aktivna seruma koje prilagođavamo različitim tipovima kože i problema s kožom. Jedinstvena tehnologija povezuje mikrosinapsnu vakuumsku drenažu i patentiranu Infusion Soft glavu koja u kožnoj cirkulaciji tkivu dovodi kemijske elemente potrebne za razgradnju odumrlog epidermisa, keratina, sebuma, toksina i ostalih onečišćenja na površini kože i u porama.

   Kako se provodi tretman

   Postupak je potpuno siguran i za osjetljivu, tanku i kuperoznu kožu. Razlog zbog kojeg je InnoFacial proces nježniji, sigurniji i učinkovitiji od drugih kiselinskih pilinga je činjenica da se A-HA i B-HA kiseline nalaze u niskim koncentracijama manjim od 1%, ali u kombinaciji s drugim aktivnim sastojcima poboljšavaju izgled i osjećaj na kože lica, što je vidljivo odmah nakon zahvata.

   Čudesni serumi s prirodnim aktivnim sastojcima, manje od 1% prirodnih voćnih AHA i BHA kiselina, s mikromolekularnom masom za duboku penetraciju, potpuno su sigurni za sve vrste kože, od treće godine starosti, i rezultat su višegodišnjeg istraživanja u medicinskom laboratoriju. Innofacial sistem jedini je u svijetu s patentiranom formulom seruma i zaštićenom tehnologijom Infusion soft ručke.

   Kome je namijenjen tretman

   Innofacial sustav osmišljen je kako bi pomogao svim ljudima, i to 100% sigurno!

   Innofacial tretman posebno se preporučuje kod stanja:

   • akni (mlada ili zrela koža)
   • rosacee, psorijaze, kožnog svrbeža
   • tanke, zrelije i kuperozne kože

   Tretman na kožu djeluje na siguran način, bez iritacije i oštećenja tkiva! Naši klijenti nakon Innofacial tretmana mogu odmah ići na sunce, u saunu, klorirani bazen ili more.

   Prilagodljiv InnoFacial tretman optimizira se prilagođavanjem različitih seruma i njihove količine, tako da vaša koža dobije isključivo ono što treba. Svaki od 3 InnoFacial seruma ima različita specifična svojstva jačanja kože, koji su prilagođeni s obzirom na stanja i probleme kože.

   Mlada koža ‘obožava’ InnoFacial!

   Činjenica je da 40% današnjih tinejdžera ima neku vrstu akni, a to je izrazit problem i kod odraslih. InnoFacial postupkom možemo pomoći kod različitih stanja aknaste kože, masne, problematične kože te kod problema u T- zoni. Postupak InnoFacial provodi se uz pomoć seruma IS1 i IS2 s kojima odstranjujemo stari epidermis, sebum, loj iz pora, crne i bijele mitesere te bakterijsku upalu ako je prisutna. Aktivno prodiremo u žlijezde lojnice i uravnotežujemo njihovo djelovanje, smanjujemo tvorbu masnih kiselina, smirujemo nadraženost, djelujemo protuupalno, dezinficiramo i pospješujemo zacjeljivanje. Cjelokupni postupak provodi se uz pomoć InnoFacial hibridne ručke koja kožu očisti potpuno bezbolno i brzo. Sve prljavštine i aknaste upale uz pomoć A-HA i B-HA kiselina trenutačno se odstrane vakuumom, tako da nema bojazni od njihova prijenosa. Njega je iznimno sigurna i ne uzrokuje alergije i iritacije.

   Preuzmite cjenik  Terme Rijeka- dermatologija i kozmetologija

   Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

   ✉ info@wordpress-579260-1989988.cloudwaysapps.com
   📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim