Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Lidersko povezivanje na području sportske medicine

   19. srpnja potpisan je ugovor u Innsbrucku, kao garancija nastavka suradnje austrijske klinike Gelenkpunkt i Poliklinike Terme Selce.

   Klinika Gelenkpunkt bavi se najsloženijim i najnaprednijim rekonstruktivnim zahvatima kuka, koljena, ramena i sportskim povredama, a Poliklinika Terme Selce, postoperativnom rehabilitacijom. Sedam godina zajednički radimo na oporavku vrhunskih sportaša nakon operativnih zahvata i povratku profesionalnom sportu. Uložili smo zajednički i znanje i energiju u oporavak sportaša poput Marka Arapovića, Luke Babića, Janice Kostelić i mnogih drugih nogometaša i skijaša, kao i pripreme za ZOI u Sočiju, 2014. godine.

   ‘Ponosni smo i zadovoljni zbog potvrde ove uspješne suradnje. Rad s vrhunskim ekspertima- specijalistima sportske traumatologije, poput prof. dr. Christian Finka, garantira zavidne rezultate u oporavku od sportskih ozljeda. Činjenica da već godinama surađujemo, potvrda je odličnih rezultata, rehabilitacije i međunarodnog uvažavanja, poštovanja i povjerenja. Nastavak suradnje znatno će unaprijediti zdravstveni turizam i popunjenje turističkih hotelskih izvansezonskih kapaciteta sportskim programom, jer sportaši će dio rehabilitacije provoditi u Austriji, a dio u Selcu.,  prim. Vlasta Brozičević.

   Osim potpisivanja ugovora, jučer je u Innsbrucku održana i radionica na temu primjene novih metodologija u sportskoj medicini i rehabilitaciji kojoj je cilj efikasniji oporavak pacijenata dviju klinika. Nova metodologija primjenjivat će se u obje klinike već od ove jeseni.

   Na sastanku održanom u austrijskoj klinici Gelenkpunkt, osim  prim. Vlaste Brozičević, sudjelovali su i pomoćnica ravnatelja  mr. sc. Iva Brozičević Dragičević prof., sa strane Poliklinike Terme, specijalist sportske traumatologije prof. dr. Christian Fink te docent Christian Hoser, dr.med., kao predstavnici klinike Gelenkpunkt, inače certificiranom FIFA- inom Centru izvrsnosti, koji brine i o zdravlju austrijske skijaške reprezentacije.

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim