Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Ljetni popusti na Belotero dermalne filere u Poliklinici Terme Rijeka

   Ovisno o strukturnim i funkcionalnim potrebama kože, u cilju postizanja što prirodnijih rezultata, s Belotero® proizvodima postiže se izglađivanje i popunjavanje bora, povećanje usana, obnavljanje volumena lica i rehidriranje kože.

   Belotero® sa svojom patentiranom Dynamic Cross-Linking tehnologijom pruža idealnu ravnotežu kohezivnosti, elastičnosti i plastičnosti kako bi zadovoljila potrebe kože te omogućila najfiniju dermalnu integraciju. Ovaj inteligentni dizajn napredno je rješenje estetskog dosega s predvidljivim i prirodnim rezultatima.

   Belotero® punila dostupna su u kombinaciji sa i bez lidokaina, a dodavanje anestetika povećava ugodnost zahvata, posebno u osjetljivijim područjima.

   Hidratacija, njega i vrući ljetni popusti

   Ljeto je i vaša koža treba hidrataciju! U Poliklinici Terme Rijeka na Trsatu, uz 15 % popusta na sve Belotero dermalne filere, darujemo vas vrhunskim kozmetičkim tretmanom njege lica, prilagođenog potrebama vaše kože. Ponuda traje do 31. kolovoza.

   Belotero® Soft: nježno rješenje

   Belotero® Soft formula optimizirano je rješenje za prve, fine bore i duboku rehidraciju. Zbog svoje odlične kohezivnosti i kapaciteta vezanja vode, Belotero® Soft je indiciran za tzv. vranine nožice te perioralne, tzv. pušačke bore.

   Belotero® Balance: neprimjetna integracija

   Korekcija umjereno izraženih nazolabijalnih bora, marioneta, bora oko usana, glabelarnih bora, bora oko očiju.

   Belotero® Intense: prirodni izgled

   Za korekciju dubljih bora- nazolabijalnih bora, marioneta, konture i augmentacija usana.

   Belotero® Volume: snažan potencijal volumena

   Belotero® Volume modelira i nadoknađuje volumen lica. Baziran na izbalansiranoj kohezivnosti, ovaj produkt traje dugo ostajući na svojem mjestu. Belotero® Volume može biti injektiran na različitim mjestima lica kako bi nadoknadio volumen jagodica, obraza, brade.

   Belotero Lips – Inovativni dermalni fileri za oblikovanje usana

   U Polikliniku Terme Rijeka stigao je najnoviji trend u oblikovanju usana. Riječ je o dva proizvoda Belotero Lips „Shape & Contour“ iz Merz Aestheticsa, koji predstavljaju potpunu revoluciju na tržištu. Omogućuju klijenticama i klijentima punije usne i veći volumen, ali uz prirodan izgled koji je svjež, umjeren i privlačan.

   Usne su oduvijek bile simbol ženske ljepote. Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi i ujedno onaj dio lica koji je najizazovniji za estetske kirurge.

   Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. ‘duckface’ izgled.  Ova dva proizvoda u estetskoj medicini, imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike.

   Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

   Preuzmite brošuru sa cijenama Terme Rijeka- dermatologija i kozmetologija

   Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

   ✉ info@wordpress-579260-1989988.cloudwaysapps.com
   📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim