fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Jučer – Danas – Sutra

Kada vrhunskom sportašu pružaš svoj maksimum, daješ mu mogućnost da ponovno bude ‘najbolji od najboljeg’. Naša najveća težnja bila je i ostala- svakom pacijentu pristupiti s istim ciljem- pružiti mu i više od očekivanog.

Tko smo bili jučer…

Prije više od 30 godina, naša strast, iskustvo i posvećenost medicini, doveli su nas do osnivanja 1. privatne Poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Hrvatskoj, u našem vlastitom poslovnom prostoru, koji se prostire na preko 1000 m2. Glavni cilj bio je pružanje vrhunske usluge pacijentima, klijentima i turistima naše rivijere.

Tko smo danas…

Danas smo tim od 44+ stručnjaka, koji provode zdravstvene programe za posebne ciljne skupine pacijenata i klijenata. Pružamo brzu, učinkovitu, pravovremenu i sigurnu uslugu i uvijek dajemo više od onoga što naši pacijenti očekuju. Zadovoljstvo nam je priređivati za njih mala iznenađenja…

Tko želimo biti sutra…

Nastaviti ostvarivati našu misiju. Slijediti našu viziju i postati regionalni lider u pružanju usluga najviših standarda u dijagnostici, prevenciji, rehabilitaciji i unaprjeđenju zdravlja pacijenata svih dobnih skupina. Posebnu pažnju i u budućnosti posvetit ćemo wellbeingu rizičnih skupina radno aktivnog stanovništva, poput top menadžmenta, kao i terapiji rekreativnih i vrhunskih sportaše.

Top Sport Gallery

Kako bismo pružili što ugodnije ozračje, Poliklinika Terme je ujedno galerija vrhunskog sporta (“Top Sport Gallery”) i izložbena galerija poznatih slikara te mjesto održavanja drugih promotivnih i kulturnih događanja….

Holistički pristup

Pokrećemo zdravstvene projekte za mlade, sportaše i turiste te smo značajno uključeni u organizaciju brojnih događanja u sklopu Dana grada Crikvenice, Europskog tjedna kretanja i drugih važnih prigoda. Strastveni smo zagovornici holističkog pristupa zdravlju i očuvanja turističkog integriteta Crikveničke rivijere.

Surađujemo

S ciljem trajnog poboljšanja usluge, surađujemo sa stručnjacima diljem svijeta u našem području specijalnosti.

Programi

Njegujemo holistički pristup u rehabilitaciji i fizikalnoj terapiji, od individualno kreiranih programa za top sportaše, pa do mindset & body programa kreiranih

Programi

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku