fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

Becos Urban Stress i Lift Couture tretmani

Predstavljamo vam dva inovativna Becos tretmana, od sada dostupna i u Poliklinici Terme Rijeka: Becos Urban Stress i Lift Couture.

Kozmetički brend Becos dio je grupacije Alfaparf iz Milana i već punih 30 godina lider je u Italiji, kada je riječ o kozmetičkim tretmanima. Zbog visoke koncentracije aktivnih tvari koje sadrže Becos proizvodi, mogu se koristiti i preporučiti samo od stručne osobe, koja ima dugotrajno iskustvo sa kožom i vrhunskim pripravcima.

 

Becos Urban Stress- Aktivno štiti, rasterećuje i osvježava vašu kožu

Sveobuhvatno djelovanje protiv zagađenja, kako bi zaštitili vašu kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog urbanim načinom života i zagađenjem okoliša. Istovremeno rasterećuje vašu kožu i daje vašem licu svježinu.

Tretman je prikladan za sve tipove kože, kako bi se spriječila šteta uzrokovana vanjskim zagađivačima (smog i sitna prašina) i unutarnjim zagađivačima (grijanje, klimatizacija, itd.). Za zaštitu kože od toplinskih promjena i oksidativnog stresa.

Opis tretmana

Ultra-koncentrirane ampule s djelovanjem protiv zagađivanja, imaju duboko zaštitno djelovanje na epidermu. Odabrani aktivni sastojci pretvaraju ovaj proizvod u štit koji pomaže vašoj koži spriječiti i boriti se protiv štete uzrokovane urbanim načinom života I zagađenjem okoliša.

Profesionalna maska meke i kremaste teksture, idealna za sve tipove kože, može se prilagoditi potrebama svakog klijenta. Ciljano djelovanje dobiva se miješanjem maske sa specifičnom ampulom SKIN BEAUTY MIX, koja se bira prema potrebi identificiranoj tijekom pregleda.

Trajanje tretmana

40 – 60 minuta

Cijena tretmana

350, 00 kn

 

Becos Lift Couture – brzi lifting kože lica i wow efekt

Ubrzan, efektan i prirodan način pomlađivanja, uz pomoć taping metode elastičnim trakicama. Osigurava brzi lifting kože lica i wow efekt, već nakon 1. tretmana. Tretman je neinvanzivan i provodi se kroz svih 12 mjeseci u godini, bez ograničenja. Za optimalni efekt preporučuje se 4- 5 tretmana, jednom do dvaput tjedno. Glavni aktivni sastojak tretmana je biljka Crocus chysantus zahvaljujući kojoj se postiže booster efekt kolagena i elastina, a tako se poboljšava čvrstoća kože i aktivnost grow faktora.

Opis tretmana

Nakon ugodnog čišćenja lica i pripreme kože, elastične trakice postavljamo od vrata prema bradi, od brade prema obrazima, od nosa i obraza prema čelu i blago zatežemo kožu vrata i lica prema gore pazeći na konture lica. Kako naš mozak pamti status cjelokupnog izgleda i osjećaja u tijelu, tako ovim postupkom koji djeluje na mišiće lica podastiremo nove informacije o statusu i izgledu lica. Nakon toga na lice nanosimo lifting masku i serum, kojom postižemo efekt zatezanja lica. Nakon tretmana imamo novi položaj mišića i tonus kože, nove konture lica te poslije nježnog skidanja flastera imamo i novo upamćenu situaciju koju nam sugerira vlastito tijelo i održava je takvom još dugo vremena.

Cijena tretmana

500, 00 kn

Trajanje tretmana

90 min

 

Uštedite uz naše posebne 3+1 pogodnosti

Tretman Cijena paketa Cijena paketa s popustom
Becos Urban Stress 3+1  60′ 1400, 00 1050, 00 
Becos Lift Couture 3+1 90′ 2000, 00 1500, 00

 

 

Osigurajte termin:
✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 764 055 (Selce)
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku