fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

Proljetni ‘refresh’ uz Clean & Fresh tretman lica

Spojili smo intenzivno dubinsko čišćenje vakumskim tretmanom lica InnoFacial i CO2 karboksiterapiju ugljikovim dioksidom za ultimativni proljetni refresh vašeg lica!

Proljeće je doba kada je potrebno pomoći koži da otkloni sivilo i umor, osvježiti ju i pripremiti za ljetnu sezonu.

Wow efekt uz Clean & Fresh tretman

Clean & Fresh kombinira Innofacial vakumsku tehniku čišćenja lica i CO2 Carboxy terapiju, za najbolji rezultat blistave i čiste kože lica. Tretman smo osmislili kako bismo našim klijenticama i klijentima osigurali toliko željeni svježi i zdravi izgled kože. Nakon Clean & Fresh tretmana, vaša će koža lica doslovno prodisati!  Uz Clean & Fresh, dobit ćete i besplatno savjetovanje kozmetičarke, kao i individualizirane savjete za kućnu njegu.

Trajanje tretmana: 60 minuta
Cijena tretmana: 450, 00 kn

Innofacial Vakumski tretman

InnoFacial najsnažniji je neagresivan dermoabrazijski tretman u kozmetičkoj medicini, koji omogućuje intenzivnu njegu, dubinsko čišćenje, hranjenje i zaštitu kože u jednom tretmanu. Revolucionarni sustav brine se za cjelovitu dubinsku regeneraciju kože te potiče stvaranje novih kožnih stanica.

Postupak InnoFacial može aktivno utjecati na različite kožne probleme istodobno, uključujući:

  • akne
  • sitne borice
  • hiperpigmentaciju
  • neravnomjeran ten
  • začepljene pore

Tretman na kožu djeluje na siguran način, bez iritacije i oštećenja tkiva! Naši klijenti nakon Innofacial tretmana mogu odmah ići na sunce, u saunu, klorirani bazen ili more.

Jedinstvena tehnologija povezuje mikrosinapsnu vakuumsku drenažu i patentiranu Infusion Soft glavu koja u kožnoj cirkulaciji tkivu dovodi kemijske elemente potrebne za razgradnju odumrlog epidermisa, keratina, sebuma, toksina i ostalih onečišćenja na površini kože i u porama.

Kako djeluje CO2 karboksiterapija?

Riječ je o čudesnom plinu koji je proglašen najvećim boom – om u industriji ljepote od Botoxa nadalje i sad je na raspolaganju u klinikama za estetsku kirurgiju u uljepšavanju tijela.

Diljem svijeta karboksiterapija brzo je postala poznata kao vodeći način pomlađivanja kože. To je sigurna, minimalno invazivna klinički dokazana metoda za pomlađivanje i obnovu kože te tretiranje ovješene kože, uklanjanje celulita, tvrdokornih masti i strija.

Karboxytherapy je jednostavan i siguran tretman za lijepo i mlađe tijelo. Za dermalni učinak CO2 povećava protok krvi i time se stimulira kolagen koji ublažava sitne crtice, bore i strije te smanjuje tamne kolute ispod očiju. Carboxy – tretman smanjuje masne stanice i učvršćuje te pomlađuje kožu.

Preuzmite Cjenik usluga Poliklinike Terme.

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku