fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

Adventski HAPPY HOUR: Trajna fotoepilacija uz 50% popusta

Tijekom HAPPY HOUR- a darujemo vas s 50% popusta na dugotrajnu footepilaciju medical IPL aparatom. Ponuda vrijedi isključivo za četvrtak, 21. prosinca, od 8 do 16 h.

Nova generacija IPL- a proizvedena od svjetskog lidera u IPL industriji, francuskog EFB Beauté, po prvi put stigla u Hrvatsku- u našu Podružnicu ‘Terme Rijeka’.

Podružnica Poliklinike Terme Selce, novi je dom najnovije generacije IPL aparata, kojim je francuska tvrtka EFB Beauté revolucionarizirala IPL tehnologiju.

‘Terme Rijeka’- centar napredne dermatologije

Anthélia IPL najnapredniji je IPL medicinski aparat dostupan na tržištu. Koristi rafalnu tehnologiju kojom su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a jednako snažno djeluje, neovisno od tipa kože ili boje dlačica.  Kao specijalistica dermatovenerologije, Tea Brozičević, dr.med., nedavno se pridružila timu Terme Selce. Riječka podružnica poliklinike, gdje je smještena i Anthelia IPL, tako postaje baza napredne dermatovenerologije. Što klijenti mogu očekivati, pitali smo našu specijalisticu dermatologije i venerologije Teu Brozičević, dr.med.:

Za sada su iskustva fantastična, ovo je tehnologija koja nam je konačno omogućila da uz pomoć IPL aparata bezbolno i brzo tretiramo svaki tip kože, bez ograničenja.

Iskoristite Adventski HAPPY HOUR i uštedite

Naručite se na tretman trajne fotoepilacije 21. prosinca od 8 do 16 sati i i prigodno adventski, darivat ćemo vas s 50% popusta na tretman ili paket tretmana, za područja po vašem izboru!  Mogućnost kupnje putem Poklon Bona Terme Selce. Plaćanje gotovinsko ili kartično, jednokratno. Popusti se ne zbrajaju.

 

Preuzmite letak Anthelia IPL

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)

 

Fotoepilacija prije/ poslije:

Sijede dlačice
Urasle dlačice
Fotoepilacija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku