fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

Dugotrajna fotoepilacija uz najnapredniju tehnologiju

Nova generacija IPL- a proizvedena od svjetskog lidera u IPL industriji, francuskog EFB Beauté, po prvi put stigla u Hrvatsku- u našu Podružnicu ‘Terme Rijeka’.

Podružnica Poliklinike Terme Selce, novi je dom najnovije generacije IPL aparata, kojim je francuska tvrtka EFB Beauté revolucionarizirala IPL tehnologiju. Što klijenti mogu očekivati, pitali smo našu specijalisticu dermatologije i venerologije Teu Brozičević, dr.med.:

Za sada su iskustva fantastična, ovo je tehnologija koja nam je konačno omogućila da uz pomoć IPL aparata bezbolno i brzo tretiramo svaki tip kože, bez ograničenja.

5 tretmana, jedan sistem

Anthélia IPL koristi rafalnu tehnologiju kojom su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a jednako snažno djeluje, neovisno od tipa kože. Osim trajnog uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove kože, od najsvjetlije do najtamnije, pa i sijede dlake, Anthelia IPL omogućuje vrlo efikasne tretmane raznih promjena na koži:

  • Napredno i trajno fotopomlađivanje kao vrhunski antiage tretman, kojim se stimulira dermis te vidno podiže i zaglađuje koža
  • Tretiranje pigmentacije kojom se uklanjaju oštećenja na koži izazvana sunčanjem ili starenjem
  • Uklanjanje kapilara
  • Tretman aknaste kože, kojim se usporava proizvodnja sebuma i znatno ublažuju upalni procesi akni

‘Terme Rijeka’- centar napredne dermatologije

Kao specijalistica dermatovenerologije, Tea Brozičević, dr.med., nedavno se pridružila timu Terme Selce. Riječka podružnica poliklinike, gdje je smještena i Anthelia IPL, tako postaje baza napredne dermatovenerologije. 

Tea Brozičević, dr. med.

 

Lijepa, zdrava i njegovana koža rijetko je danas pitanje ‘dobrih gena’ i mnogima je do sada bila nedostižan san. No, Anthelia nam je omogućila da pomognemo našim pacijentima, koji se radi loše kvalitete kože, pretjeranog izlaganja suncu, loše prehrane ili godina, više ne osjećaju dobro u svojoj koži. Više informacija na linku.

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 764 055 (Selce)
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)

 

Fotoepilacija prije/ poslije:

Sijede dlačice
Urasle dlačice
Fotoepilacija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku