fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

I dalje smo uz VK Primorje!

U trofejnoj sali bazena Kantrida 24. veljače i formalno smo dogovorili nastavak suradnje u vidu sponzorskog ugovora s VK Primorje Erste Banka. Inače, Poliklinika Terme petogodišnji je partner i sponzor Primorja Erste bank te je ugovor nastavak iznimno uspješne suradnje.

Ova suradnja značajna je za Terme Selce, iz razloga što smo kao Poliklinika vlastiti imidž izgradili zahvaljujući efikasnoj rehabilitaciji vrhunskih sportaša, po kojima smo prepoznati puno izvan granica naše države. Upravo zato, sasvim je prirodno da ćemo na isti način podržavati rekreativce, profesionalne sportaše i klubove iz našeg najbližeg okruženja. Ne moram ni napominjati da je VK Primorje klub od velikog značaja, kako za grad Rijeku, tako iza Županiju. Posebno nas raduje kada se vaterpolisti nakon postoperativne rehabilitacije u Poliklinici Terme, u bazen vrate još brži, jači i sposobniji“, izjavila je prim. Vlasta Brozičević.

Tijekom našeg dugogodišnjeg partnerstva, u Poliklinici Terme Selce rehabilitirao se veći broj igrača, svih generacija kluba Primorje, poput Cosmin Radua, zatim Petra Muslima, Ivana Krapića, Ivana Buljubašića, ali i mnogih drugih…

I dalje ćemo to činiti i vrlo rado nastavljamo ovu uspješnu suradnju.

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku