fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Dermatologija

Ljetni popusti na Belotero dermalne filere u Poliklinici Terme Rijeka

Ovisno o strukturnim i funkcionalnim potrebama kože, u cilju postizanja što prirodnijih rezultata, s Belotero® proizvodima postiže se izglađivanje i popunjavanje bora, povećanje usana, obnavljanje volumena lica i rehidriranje kože.

Belotero® sa svojom patentiranom Dynamic Cross-Linking tehnologijom pruža idealnu ravnotežu kohezivnosti, elastičnosti i plastičnosti kako bi zadovoljila potrebe kože te omogućila najfiniju dermalnu integraciju. Ovaj inteligentni dizajn napredno je rješenje estetskog dosega s predvidljivim i prirodnim rezultatima.

Belotero® punila dostupna su u kombinaciji sa i bez lidokaina, a dodavanje anestetika povećava ugodnost zahvata, posebno u osjetljivijim područjima.

Hidratacija, njega i vrući ljetni popusti

Ljeto je i vaša koža treba hidrataciju! U Poliklinici Terme Rijeka na Trsatu, uz 15 % popusta na sve Belotero dermalne filere, darujemo vas vrhunskim kozmetičkim tretmanom njege lica, prilagođenog potrebama vaše kože. Ponuda traje do 31. kolovoza.

Belotero® Soft: nježno rješenje

Belotero® Soft formula optimizirano je rješenje za prve, fine bore i duboku rehidraciju. Zbog svoje odlične kohezivnosti i kapaciteta vezanja vode, Belotero® Soft je indiciran za tzv. vranine nožice te perioralne, tzv. pušačke bore.

Belotero® Balance: neprimjetna integracija

Korekcija umjereno izraženih nazolabijalnih bora, marioneta, bora oko usana, glabelarnih bora, bora oko očiju.

Belotero® Intense: prirodni izgled

Za korekciju dubljih bora- nazolabijalnih bora, marioneta, konture i augmentacija usana.

Belotero® Volume: snažan potencijal volumena

Belotero® Volume modelira i nadoknađuje volumen lica. Baziran na izbalansiranoj kohezivnosti, ovaj produkt traje dugo ostajući na svojem mjestu. Belotero® Volume može biti injektiran na različitim mjestima lica kako bi nadoknadio volumen jagodica, obraza, brade.

Belotero Lips – Inovativni dermalni fileri za oblikovanje usana

U Polikliniku Terme Rijeka stigao je najnoviji trend u oblikovanju usana. Riječ je o dva proizvoda Belotero Lips „Shape & Contour“ iz Merz Aestheticsa, koji predstavljaju potpunu revoluciju na tržištu. Omogućuju klijenticama i klijentima punije usne i veći volumen, ali uz prirodan izgled koji je svjež, umjeren i privlačan.

Usne su oduvijek bile simbol ženske ljepote. Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi i ujedno onaj dio lica koji je najizazovniji za estetske kirurge.

Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. ‘duckface’ izgled.  Ova dva proizvoda u estetskoj medicini, imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike.

Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

 

Preuzmite brošuru sa cijenama Terme Rijeka- dermatologija i kozmetologija

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku