fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

NOVO! ZO® Skin Health by dr. Zein Obagi

Hollywoodska luksuzna dermokozmetika za postizanje zdrave kože, od  sada u ponudi Poliklinike Terme Selce. Naš dermatološki tim  odgovorit će vam na sva pitanja vezana uz stanje i mogućnosti tretiranja Vaše kože.

ZO® Skin Health profesionalni tretmani

Ne rade sve poliklinike tretman lica na isti način. Tea Brozičević dr. med., specijalistica dermatologije i venerologije i njen profesionalno educirani tim medicinskih kozmetičara pomoći će vam odrediti najbolju terapiju za Vašu kožu. ZO® Skin Health linija estetske i korektivne dermokozmetike za tretmane kože nudi najnovije i najdjelotvornije ekstrakcije, maske i pilinge s ciljem postizanja dubinski zdrave kože.

Ossential® Stimulator Peel tretman

ZO stimulirajući piling za instant blistavu kožu, nježan je, no dovoljno snažan da osigura vidljivu razliku. ZO Ossential® Stimulator Peel je ultimativni tretman za oplemenjivanje svih tipova kože. Piling je poznat i pod nazivom „Red Carpet“ piling ili „Lunch time“ piling budući da trenutno čini da koža izgleda zdravije i čišće te istovremeno ne ostavlja crvenilo niti uzrokuje ljuštenje kože nakon tretmana.

Tretman je idealan za osobe koje žele:

  • Omekšati i pomladiti kožu oštećenu suncem
  • Ublažiti fine linije i bore lica
  • Stimulirati nastajanje kolagena
  • Ublažiti pojavu pigmentiranih mrlja i hiperpigmentacije
  • Povećati toleranciju kože

Izgledajte kao zvijezda uz pomoć ZO Ossential Stimulator Pilinga koji djeluje zadivljujuće.

Piling od milja zovu i „Red Carpet pilingom“ zbog velikog broja slavnih osoba koje prije Red Carpet događanja odlaze na ove tretmane, jer si ne mogu priuštiti crvenilo kože lica ili čak ljuštenje kože koje uzrokuju neki jaki pilinzi. Ossential je nježan prema koži, ali dovoljno jak da napravi vidljivu razliku u postizanju mladenačkog i svježeg izgleda.

ZO Ossential® Stimulator Piling «čini čuda» u roku od samo nekoliko minuta. To je brz i jednostavan tretman koji možete napraviti za vrijeme pauze za ručak i koji čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, pjege, zbrinjava neravnomjernu pigmentaciju i grubu teksturu kože.

ZO Ossential® Stimulator Peel je napravljen da eksfolira kožu stimulirajući izmjenu stanica kako bi se poboljšao tonus kože, njena tekstura i postigao zdrav sjaj. Najveća prednost primjene ovog pilinga jest da nema potrebe za oporavkom kože zbog ljuštenja ili crvenila nakon tretmana, nakon tretmana ostaje samo blistava, zdrava koža.

Ovaj piling sadrži 3 različite kiseline koje eksfoliraju kožu i poboljšavaju izmjenu stanica; salicilnu, mliječnu kiselinu i citratnu kiselinu. Te su kiseline poznate kao AHA ili Alfa Hidroksilne kiseline – one odstranjuju mrtve stanice kože te vrše eksfolijaciju gornjih slojeva kože. Salicilna kiselina djeluje na masnoj koži sklonoj aknama, dok citratna kiselina daje koži zdravi sjaj.

Tea Brozičević, dr. med, spec. dermatologije i venerologije

Koliko često treba izvoditi piling za optimalne rezultate?

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, no za poboljšanje tonusa kože, teksture i čistoće, klijentima preporučamo seriju od 4 tretmana unutar mjesec dana, a za održavanje jednom mjesečno. Za optimalne se rezultate mogu kombinirati proizvodi iz ZO Skin Health linije. Piling se također može koristiti kao samostalni tretman.

Važno je da se na vrijeme naručite za ovaj piling, budući da dva dana nakon tretmana prije nego što se pokaže svježa koža, može biti malo ljuštenja. Stoga rezervirajte svoj termin kod nas na vrijeme prije Vama važnog događaja.

Osigurajte svoj termin u Selcu ili u našoj Podružnici ‘Terme Rijeka’.
Puna cijena tretmana je 500, 00 kn.

Zatražite stručni savjet dr. Tee Brozičević, spec. dermatologije i venerologije…
✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 764 055 (Selce)
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)

Vratite se natrag';

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak 08:00 - 20:00
  • Subota 08:00 - 14:00
  • Nedjeljom i blagdanima po dogovoru

Kontaktirajte nas