fbpx
Terme Selce +385 51 764 055 | Podružnica Rijeka +385 51 400 420

Novosti

Rigenera: Najnaprednija terapija matičnim stanicama

Poliklinika Terme- Rijeka novi je dom Rigenera HBW inovativne metode regeneracije tkiva matičnim stanicama u estetskoj i fizikalnoj medicini te ortopediji.

Liječenje uz pomoć vlastitih stanica 

Jedinstvena, brza i djelotvorna metoda za  regeneraciju tkiva Rigenera HBW. Brend je kreiran 2013. godine u Italiji, kao rezultat desetogodišnjeg biotehnološkog istraživanja. Temelji se na autolognoj homolognoj transplantaciji tkiva, što znači da se tkivo odnosno vlastite stanice pacijenta obrađuju, a potom apliciraju ciljano na željeno/oštećeno mjesto.

 

Za što sve koristimo matične stanice: 

  • Pomlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i ruku
  • Androgena alopecija
  • Vitiligo
  • Zarastanje rana
  • Liječenje oštećene hrskavice kuka, koljena i gležnja

Jednostavno, brzo, jednokratno

Riječ je o minimalno invazivnom zahvatu koji uključuje uzimanje tkiva, kratkotrajnu obradu u uređaju i aplikaciju. Uzorak tkiva uzima se manjim zahvatom: punch biopsija sa stražnje strane uške pacijenta u lokalnoj anesteziji.

Aplikacija se provodi po principu infiltracije injekcijskom iglom. Postupak se provodi jednokratno, traje oko 30 minuta, nema nuspojava, minimalno je bolan, a oporavak nije potreban.

Pomlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i ruku

Liječnik prilikom zahvata uzima sićušan komad tkiva na mjestu gdje to nije vidljivo- iza uha, pod lokalnom anestezijom, kako bi postupak bio u potpunosti bezbolan. Tkivo se stavlja u sterilnu kapsulu za fragmentaciju, koji matične stanice odvaja unutar nekoliko minuta te su one spremne za aplikaciju u svrhu za obnovu i pomlađivanje kože te djelovanje protiv bora. Taj mehanizam automatske mehaničke fragmentacije ispitan je u brojnim kliničkim i znanstvenim istraživanjima. Postupkom mezoterapije, sadržaj kapsule injektira se u željeno područje. Stimulira se prirodni proces obnove tkiva.

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

Vratite se natrag';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude

Ostavite poruku