Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Održan četvrti po redu IMTJ Medical Travel Summit 2017. u Opatiji

   U četvrtak 27. travnja u Opatiji je službeno završio IMTJ Medical Travel Summit 2017. Summit koji je započeo 24. travnja svečanim dočekom sudionika u hotelu Royal uz prigodan program i gastronomsku ponudu u organizaciji Grada Opatije, okupio je nešto više od 200 sudionika iz čak 33 zemlje svijeta. Rukovoditelji bolnica i klinika, certifikacijskih i osiguravajućih kuća, obrazovnih institucija, vladinih organizacija, klastera, poduzeća koja se bave istraživanjem tržišta, turističkih zajednica, turističkih agencija, marketinških agencija, hotela, facilitatori u zdravstvenom turizmu i ostali sudionici kojima je djelatnost povezana sa spomenutom industrijom, imali su prilike kroz ova četiri dana dogovoriti poslovne suradnje. Velika dobit za naš turizam je i podatak kako je više od 50% sudionika u Hrvatskoj prvi put te se planiraju sa svojom obitelji vratiti na godišnji odmor upravo u našu zemlju, naš kraj. Sudionici tako dolaze iz zemalja poput Singapura, Malezije, SAD-a, Njemačke, Velike Britanije, Libanona, Kanade, Španjolske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Poljske, Grčke, Japana, Francuske, Turske, Litve, Austrije, Rumunjske, Indije, Rusije, Meksika, Južne Koreje i ostalih zemalja.
   U dva dana konferencijskog dijela prisutni su imali prilike čuti predavanja na temu certificiranja zdravstvenih ustanova, digitalnog marketinga, poboljšanja zadovoljstva pacijenata, međunarodnog zdravstvenog osiguranja, novog načina rada u zdravstvenom turizmu, mjerenja veličine zdravstvenog turizma, doktora i klinike kao brenda i ostalih.

   Predavanje Prim. Brozičević
   Prim. Vlasta Brozičević u sklopu sudjelovanja na panelu s temom brendiranja, prezentirala je priču Poliklinike Terme Selce, pod naslovom: ‘Building an international brand: a case study’.
   Uz predavanja, organizirali su se kulturni i zabavni programi na kojima su se sudionici imali priliku bolje upoznati i razmijeniti kontakte. Tako je u utorak 25. travnja u Guvernerovoj palači organizirana večera pod pokroviteljstvom Grada Rijeke na kojoj su nastupali Putokazi, Nikolina Tomljenović, Mario Šimunković, a sve pod voditeljskom palicom Ivice Vrkića. U srijedu 26. travnja u organizaciji Primorsko-goranske županije održana je večer dodjele nagrada u hotelu Royal na kojoj su triumfirale i hrvatske ustanove. Poliklinika Rident osvojila je nagradu za međunarodnu dentalnu kliniku godine, Poliklinika Bagatin za međunarodnu kliniku estetske kirurgije godine te Specijalna bolnica Sveta Katarina za međunarodni specijalistički centar godine. Goste je zabavljao i svojim vicevima nasmijavao Ivan Šarić te fantastični bend Dine Antonića 4 Shades.

   Delegacija IMTJ-a U Poliklinici Terme
   Zadnji dan Summita, 27. travnja, organiziran je obilazak zdravstvenih ustanova članica Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera. Oko 20 zainteresiranih sudionika posjetilo je Thalassotherapiju Opatiju, Thalassotherapiju Crikvenicu, Specijalnu bolnicu dr. Nemec, Specijalnu bolnicu Medico, Polikliniku Terme Selce, KBC Rijeka te dentalne klinike Rident, Smile, Dr. Jelušić, Kalmar i Orto-Nova.

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim