Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Održan Top Sport Profi Day by Terme Selce

   Da su vrhunski sportaši najbolja promocija destinacije crikveničke rivijere, još jednom se pokazalo danas u Poliklinici Terme Selce gdje se u 13 h održao tradicionalni Top Sport Profi Day, s vrhunskim sportašima iz četiri države. Top Sport Profi Day ovog je puta ugostio sportaše, koji se trenutno nalaze na oporavku i rehabilitaciji nakon složenih operativnih zahvata, u Poliklinici Terme Selce.

   Sportska medicina u Poliklinici Terme Selce prisutna je više od 25 godina i kao takva obogaćuje zdravstveno- turističku ponudu Crikveničke rivijere, prim. Vlasta Brozičević.

   Prisutni sportaši:

   • Niki Lehikonen, iz Finske, Olimpijski prvak u skicrossu iz 2012 g. za mlade, 2016. g. osvajač 1. mjesta u FIS utrci u Val Thorens. Niki je boravio i 2014 g. u Termama Selce po preporuci Kala Palandera.
   • Marko Arapović, košarkaš, KK Cedevita, dio Olimpijskog tima iz Grčke 2016. g., operiran po savjetu Janice Kostelić kod prof. dr. Fink-a iz Austrije s kojim Terme Selce uspješno surađuju više godina. Markov oporavak u Selcu, prema riječima prim. Vlaste Brozičević, dr. med.spec., teče „više nego odlično“, usprkos složenom operativnom zahvatu.
   • Elizabeth Omoregie, Bugarska, članica Bugarske rukometne reprezentacije, a posljednje dvije i pol godine je članica slovenskog RK Krim Mercator iz Ljubljane, na terapiji je nakon ozljede koljena.
   • Ivan Slišković, rukometaš, osvajač bronce na Svjetskom prvenstvu u Poljskoj 2016. g. član Olimpijskog tima u Riju, a donedavno član MVM Veszprem KC Mađarska. Nalazi se u Termama Selce na rehabilitaciji nakon operacije koljena.
   • Ivo Glavaš, nogometaš, NK Dinamo, 19 godina, na rehabilitaciji nakon operativnog zahvata gležnja.
   • Edin Junuzović, nogometaš napadač, donedavno član FC Ordabasy, Kazahstan, pred odlaskom u Vijetnam.

   Vrhunske sportaše su prema tradiciji pozdravili predstavnici grada Crikvenice; pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i lokalnu samoupravu Jasminka Citković, dipl. iur., kao i voditelj poslova Turističke zajednice Crikvenica, Davor Ožanić, koji su prigodno darivali sportaše te im zahvalili na promociji crikveničke rivijere. Prim. dr. Vlasta Brozičević zatim je redom predstavila svakog pojedinog sportaša te im zaželjela brz povratak na sportske terene.

   Podrška Turističke Zajednice i Grada Crikvenice dodatna je garancija da se naši sportaši ugodno osjećaju, odnose nezaboravne dojmove i promotori su naše rivijere, prim. Vlasta Brozičević.

   Jedan od voditelja bio je Tomas Gabriel Beppe, mladi košarkaš i učenik 6. razreda Osnovne škole „Zvonko Car“, ovog puta u ulozi sportskog novinara. Vrhunskim sportašima postavljao je pitanja od, kako postati najbolji sportaš i koji su im uzori, pa do- što jedu i kako treniraju.

   Ako mi Janica, koja se nebrojeno puta oporavljala od raznih sportskih ozljeda, preporuči Terme Selce za fizikalnu terapiju, tada nemam izbora nego poslušati, komentirao je Arapović razlog svog dolaska u Terme Selce.

    

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim