fbpx

Novice

‘International Mountain Tourism and Outdoor Sports’ konferencija

Prim. Vlasta Brozičević, dr. med. spec. posljednjih je tjedan dana boravila u Kini kako bi, kao članica Vijeća, sudjelovala na 1. godišnjoj skupštini 1. Međunarodne alijanse za planinski turizam (IMTA). Pritom je primila i priznanje za doprinos radu skupštine i predstavljanje svojeg novog koncepta zdravstvenog turizma.

„International Mountain Tourism and Outdoor Sports“ konferencija održana je 16. kolovoza u kineskom gradu Xingyi. Događaj je privukao više od 1200 državnika i vodećih ljudi poslovnog svijet te sportaše i stručnjake iz 29 zemalja svijeta.

Prim. Brozičević prima priznanje za doprinos radu skupštine i predstavljanje svojeg novog koncepta zdravstvenog turizma.

Konferencija je pod sloganom ‘Za harmoniju čovjeka i prirode te zdravi životni stil’, ugostila je predstavnike preko 20 međunarodnih planinskih sportskih događanja, uključujući planinarenje, kinesko prvenstvo u rally-u, kampiranje, bicikliranje i trčanje. Osim navedenog, održan je i cijeli niz B2B sastanaka i seminara, uključujući i prvi godišnji forum 1. Međunarodne alijanse za planinski turizam, kao i „Green Developement and Mountain Travel“ seminar.

IMTA je međunarodna organizacija koju čini 112 osnivača iz 26 zemalja svijeta. Predsjednik Vijeća je g.Dominique de Villepin, bivši francuski premijer.

 

Nazaj';

Lokacije

Terme Selce
Tel: +385 51 764 055
Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 14:00

Newsletter

Naročite newsletter, da boste prve zvedeli vse novice, akcije in posebne ponudbe

Ostavite poruku