Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Zdravstveni turizam, edukacija i praksa: 18 godina suradnje s Medicinskom školom

   U sklopu projekta ‘Sudjelovanje u promjeni’, danas je u Poliklinici Terme u Selcu održana praktična radionica na kojoj su sudjelovali učenici 3. razreda Medicinske škole iz Rijeke.

   Pilot projekt ‘Sudjelovanje u promjeni’, pokrenut u sklopu 18 godina duge suradnje Medicinske škole u Rijeci i Poliklinike Terme Selce, za cilj ima unaprjeđenje vještina i znanja učenika za zanimanje fizioterapeut, kao podršku zapošljavanju ili samozapošljavanju te unaprjeđenje kvalitete usluge u zdravstvenom turizmu.

   Više od 170 godina zdravstveni turizam ima tradiciju na Kvarneru. Iskustvo Termi Selce govori nam kako prijenos znanja od mentora do učenika može biti brži i praktičniji. Korisnici naših programa- od poznatih sportaša, do diplomata- dolaze iz 86 zemalja svijeta. To zahtijeva specifičan način komunikacije i individualiziranog pristupa, pa i prijenos znanja na učenike mora biti multidisciplinaran, a sve kako bi cjelovito pristupili pacijentu, rekla je Prim. Vlasta Brozičević.

   Primarni cilj posjete bio je upoznati učenike s poviješću razvoja fizioterapije na destinaciji Crikveničke Rivijere, naprednim terapijskim procedurama i načinom organizacije ustanove. Ukupno 22 učenika u pratnji nastavnika imalo je priliku dobiti odgovore na svako postavljeno pitanje, ali i u praksi saznati više o novim tehnologijama koje se koriste u Termama Selce, poput Dekompresijske terapije, Terapije udarnim valom (Shockwave), BIODEX Izokinetičkog laboratorija te Imaging- a u fizioterapiji.

   Zdravstveni turizam, mladi i zapošljavanje

   Neki od specifičnih ciljeva projekta su i proširenje turističke sezone na cjelogodišnju putem uvođenja inovacija i novih usluga zdravstvenog turizma, kao i unaprjeđenje struke kroz razvoj specifičnih zanimanja, kao što su: tehničar nutricionist, sanitarni tehničar i farmaceutski tehničar. Na taj način postiže se i učinkovitiji razvoj lokalnog gospodarstva.

   Još 1993. godine Terme Selce pokrenule su novi proizvod zdravstvenog turizma, koji objedinjuje zdravlje, sport, gastronomiju i umjetnost, a danas smo demonstrirali i kako zdrava mediteranska prehrana može doprinijeti zdravlju turista, fizioterapiji te boljem subjektivnom doživljaju naše Crikveničke rivijere i Primorsko – goranske županije., zaključila je Prim. Brozičević.

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim