Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Tretmani lica

   Vrhunski kozmetički tretmani lica, uz stručno osoblje, najnapredniju tehnologiju i dermatološko savjetovanje prije tretmana.

   Anti-age tretman lica
   O tretmanu:
   Dubinsko čišćenje, opuštanje i njega kože lica, vrata i dekoltea.
   Tijek tretmana: priprema kože, piling, omekšavanje, dubinsko čišćenje lica, korekcija obrva po potrebi, masaža lica, vrata i dekoltea, maska i završna faza.
   Uključeno individualizirano savjetovanje kozmetičara o kućnoj njezi kože, preporuke za daljnji tijek tretiranja i njege vaše kože.
   Kome je tretman namijenjen?
   Kod atrofirane, umorne, beživotne, dehidrirane kože.
   Trajanje tretmana: 90 min
   Preporučeni broj tretmana: Minimalno svakih 30 dana, po potrebi i češće
   Kontraindikacije: Nema

   CACI ne-kirurški lifting lica
   O tretmanu:
   CACI ne-kirurški lifting lica uz pomoć mikro-struje, uklanja bore oko očiju i usana, “vrećice” ispod očiju i spuštene kapke, korigira dvostruku bradu. Koža je blistavija s osvježenim tenom. Tretman ima preventivno i korektivno djelovanje, prikladan je za svaku dob.
   Tijek tretmana: odstranjivanje šminke i nečistoće s lica, apliciranje i tretiranje aparatom, masaža i završna faza. Provodi se kurativno.
   Trajanje tretmana: 60 min
   Preporučeni broj tretmana: Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Ukoliko želite trenutno osvježenje kože, predlažemo 1-2 tretmana u razmaku od nekoliko dana. Za dugotrajan rezultat u tretiranju opuštene kože i mišića, predlažemo 10-ak tretmana 2-3 puta tjedno, a za održavanje rezultata jedan tretman svakih 4-6 tjedana.

   CO2 karboksiterapija
   O tretmanu:
   To je sigurna, minimalno invazivna klinički dokazana metoda za pomlađivanje i obnovu kože te tretiranje atrofirane kože, pigmentacija i fleka, uklanjanje celulita, tvrdokornih masti i strija.
   Carboxytherapy je jednostavan i siguran tretman za lijepo i mlađe tijelo. Za dermalni učinak CO2 povećava protok krvi i time se stimulira kolagen koji ublažava sitne crtice, bore i strije te smanjuje tamne kolute ispod očiju. Carboxy – tretman smanjuje masne stanice i učvršćuje te pomlađuje kožu.
   Tijek tretmana: odstranjivanje šminke i nečistoća sa kože, nanošenje preparata i maske, završna faza.
   Preporučeni broj tretmana: Tri puta tjedno, ukupno 8 – 10 tretmana za najbolje rezultate
   Kontraindikacije: Alergije na CO2

   Dermafrac micro-needling
   O tretmanu:
   Micro-needling tretman mikro iglicama efikasna je ne-kirurška metoda namijenjena uklanjanju bora, ožiljaka i ožiljaka nastalih od posljedica akni, strija, pigmentacije, potpuno bez kontraindikacija, bez krvarenja i mogućnosti oštećenja kapilarnog sustava.
   Tijek tretmana: uređajem Dermafrac rade se mikro oštećenja kože kojima se potiče njena obnova i prirodno stvaranje kolagena. Dermafrac koristi specijalizirane nastavke s izrazito kratkim iglicama od 0,5 i 0,25 mm.
   Tretmanom se apliciraju različiti ‘kokteli’, kombinacija sastojaka: faktori rasta, hyaluron, vitamin C, peptidi, kojična kiselina, laktična i salicilna kiselina i drugo.
   S obzirom na željeni efekt, koristimo sljedeće ‘koktele’:
   VITAMIN C – snažan antioksidant koji smanjuje oštećenja slobodnih radikala koji vode smanjenju kolagena, suhoći kože i borama.
   HYDRATE – serum koji se sastoji od hijaluronske kiseline koji stvara hidratantni sloj kako bi se hidratizirali dublji slojevi kože te smanjila pojava bora. Vitamin A potiče obnovu stanica i stimulira formaciju nove kože, dok vitamin E služi za UV zaštitu kože.
   REJUVENATE – serum koji se sastoji od 5 aktivnih sastojaka koji stimuliraju proizvodnju fibroblasta i kolagena u koži. Pomaže opuštanju muskulature kako bi se spriječila pojava bora od ponavljajućih mišićnih pokreta.
   GROWTH FACTOR – serum koji stimulira stanični rast, proliferaciju, ozdravljenje i staničnu diferencijaciju.
   CLARIFY – sastoji se od dva osnovna sastojka, salicilna i laktične kiseline. Salicilna kiselina otvara pore i neutralizira bakterije u porama. Laktična kiselina služi eksfolijaciji te povećava proizvodnju kolagena kako bi se minimalizirale sitne bore i začepljene pore.
   LIGHTEN – serum koji koristi kojičnu kiselinu kako bi se posvijetlila koža sprječavajući aktivnosti melanocita i pigmentacije. Ima antibakterijska i anti-gljivična svojstva.
   Kome je tretman namijenjen?
   Cilj tretmana, osim smanjivanja bora i ožiljaka, ujednačavanja tena i hidratacije je i prevencija razvoja bora, “padanja” lica i starenja. Savjetuje se osobama između 15 i 60 godina života. Koža nakon tretmana bude deblja, elastičnija, svježije izgleda te se znatno popravi njezina kvaliteta uz uklanjanje umornog izgleda lica.
   Sam tretman je i ‘kreativan’, to znači ako je nekome suh vrat, a potrebno je tretirati i bore na čelu, možemo kombinirati sastojke hidratizacije za vrat i koktel za rješavanje bora na čelu.
   Trajanje tretmana: 60 min
   Preporučeni broj tretmana: Minimalno svakih 15 dana, a za optimalan rezultat minimum 3 tretmana

   Intraderma RF ne-kirurški lifting
   O tretmanu:
   Intraderma je tretman koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak „ne-kirurški lifting“. Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda te djeluje na sve tipove i stanja celulita. Već nakon prvog tretmana se vidi promjena.
   Tijek tretmana: odstranjivanje šminke i nečistoće sa lica, apliciranje gela za provodljivost i tretiranje aparatom, završna faza. Provodi se kurativno.
   Kontraindikacije: Dermalni fileri prethodno aplicirani
   Trajanje tretmana: 30 / 40 min
   Preporučeni broj tretmana: 5-8

   Njega kože lica
   O tretmanu:
   Profesionalna njega kože lica, vrata i dekoltea.
   Tijek tretmana: odstranjivanje šminke i nečistoća, piling, masaža lica, vrata, dekoltea i vlasišta, maska i završna faza.
   Koriste se intenzivniji preparati (serumi i ampule) prilagođeni stanju kože.
   Kome je tretman namijenjen?
   Kod atrofirane, umorne, beživotne, dehidrirane kože.
   Trajanje tretmana: 45 min
   Preporučeni broj tretmana: svakih 15 dana i po potrebi
   Kontraindikacije: Nema

   Tretman mlade kože lica
   O tretmanu:
   Dubinsko čišćenje i njega kože lica, vrata, dekoltea i ruku.
   Tijek tretmana: priprema kože, piling, omekšavanje i dubinsko čišćenje lica, korekcija obrva po potrebi, dezinfekcija, maska i završna faza. Uključeno individualizirano savjetovanje kozmetičara o kućnoj njezi kože, preporuke za daljnji tijek tretiranja i njege vaše kože.
   Kome je tretman namijenjen?
   Kod problematične, aknaste, nečiste kože lica.
   Trajanje tretmana: 60 min
   Preporučeni broj tretmana: Minimalno svakih 15 dana
   Kontraindikacije: Nema

   Tea Brozičević, dr. med. specijalist dermatologije i venerologije
   Voditeljica odjela
   info@terme-selce.hr
   +385 (0)51 400 420 (Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka
   )

    

   Derma

    

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim