Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   U Poliklinici Terme Selce proslavljen Dan ostvarenih snova s Katarinom Ježić, kapetanicom hrvatske rukometne reprezentacije

   Povodom osvajanja brončane medalje hrvatske ženske rukometne reprezentacije na Europskom rukometnom prvenstvu 2020., u srijedu 23. prosinca u Poliklinici Terme u Selcu održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovale Katarina Ježić, kapetanica reprezentacije i prim. Vlasta Brozičević dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, voditeljica sportskog odjela Poliklinike Terme, sportska liječnica Katarine Ježić i službena liječnica Hrvatskog skijaškog saveza, te članica Zdravstvene komisije HOO-a i FIS-a.

   Preko 30 godina iskustva u medicini i liječenju te pripremanju za natjecanja vrhunskih sportaša moguće je samo uz veliki san

   Proslava “Dana ostvarenih snova” u čast Katarine Ježić i cijele reprezentacije održana je u Poliklinici Terme u Selcu. Svojim prisutstvom ju je uveličao i gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavina, a u okviru Top Sport Profi Daya Poliklinike Terme proslavi se pridružio i hrvatski skijaški reprezentativac Elias Kolega te mlada perspektivna  skijašica Zoja Grbović. 

   Prim. Vlasta Brozičević, dr. med. spec. ovom je prilikom istaknula kako uspjeh nikada ne dolazi preko noći: „O tome svjedočim već 30 godina brinući se za mnoge vrhunske sportaše iz cijelog svijeta. A bilo ih je čak 120 olimpijaca. Danas je prilika i da još jednom zahvalim svom predanom timu! Kada je prije 15 godina u Terme Selce u pratnji majke došla Katarina Ježić, znala sam da je ona jedna od tih koja će ostvariti svoje snove. Jednostavna, pristupačna, vrijedna, predana rukometu, s kokoticom na glavi, jednom rječju – svoja. Već tada sam shvatila da joj moram pružiti najbolje kroz program za postizanje vrhunskih sportskih rezultata – MINDsetBODY Reconditioning. Jer, um, tj. veliki san i vizija je ono što pokreće sve resurse sportaša da bi uspio postići vrhunski rezultat. Sve što smo planirale u 15 godina, svaki cilj koji smo postavile, zajedno smo i ostvarile, bez obzira bilo to u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Rumunjskoj ili Mađarskoj. Nije bilo lako, ali ako je sportaš radnik, kao što je to Katarina, tada je moguće i ono što se čini nedostižnim.

   Zdrav pristup treniranju, natjecanju i uspjehu, uz razumijevanje i solidarnost tima, u duhu je olimpijskih načela izvrsnosti. Naš je cilj da svaki mladi sportaš ima potrebnu edukaciju kako od trenera, nastavnika, roditelja tako svakako i liječnika. Samo zdrav sportaš je i uspješan sportaš, sposoban ostvariti i najveće snove!“.

   S doktoricom se složila i nadovezala i Katarina Ježić: „Da, istina je, snovi se ostvaruju! Ali samo onima koji dovoljno jako žele i imaju strpljenja. Mi smo sanjale i radile zajedno! Ponosna sam da sam vaša. U Termama Selce sam se uvijek osjećala kao kod svoje kuće, a vi doktorice Brozičević već znate da ste kao moja druga mama“.

   Ovaj dan, Katarinu i cijeli tim naših sjajnih rukometašica dugo ćemo pamtiti, dok će se u Termama Selce i dalje pripremati vrhunski sportaši pod budnim okom prim. Vlaste Brozičević, doktorice koja pomaže ostvariti velike snove.

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim