Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Župan Zlatko Komadina u posjetu Termama Selce

   Župan Zlatko Komadina sa suradnicima posjetio je Polikliniku Terme Selce, gdje je s vodstvom Poliklinike, prim. Vlastom Brozičević dr. med. spec. i primarijusom dr. Ivanom Brozičevićem, dr. med. spec., razgovarao o planovima i potencijalima javnih i privatnih zdravstvenih ustanova na čijem se radu temelji zdravstvena turistička ponuda Kvarnera.

   „Terme Selce jedan su od temelja zdravstvenog turizma Primorsko-goranske županije. Ovo je jaka privatna klinika s tradicionalnim i inovativnim metodama koja je poznata u svijetu i po liječenju vrhunskih sportaša. Stvaranjem Klastera zdravstvenog turizma u koji smo udružili županijski i privatni sektor imamo sve preduvjete kako bi bili prepoznatljivi i našu tradiciju pretvorili u našu budućnost“,

   rekao je župan te dodao da su osobna iskustva pacijenata najbolja reklama i najbolji marketing.
   Prim. Vlasta Brozičević naglasila je da im je vizija i dalje ostati lider u Primorsko-goranskoj županiji te regionalni lider u pružanju zdravstvenih usluga kako domicilnom stanovništvu tako i svim gostima iz Europe i svijeta.

   „Dokazali smo da znamo i možemo. Dolazi nova generacija naših mladih, naši djelatnici su izvrsni, imaju sve kompetencije te mislim da uz praćenje i daljnju edukaciju možemo polučiti nešto što se zove europski centar za zdravstveni turizam. U suradnji s lokalnom zajednicom želimo podignuti osvještenost naših svih različitih struka u turizmu i onih koji su suradnici u turizmu jer njihova kvaliteta podiže našu dodatnu kvalitetu. Osim toga kroz suradnju sa srednjom Medicinskom školom iz Rijeke čiji učenici već 19 godina dolaze na praksu uz podršku Primorsko-goranske županije i Grada Crikvenice mislim da nemamo straha za budućnost“ ,

   rekla je dr. Borzičević te dodala da Poliklinika već danas uspijeva popuniti kapacitete svih jedinica.

   Prim. Vlasta Brozičević, županu je predstavila i inicijativu EU CERTEH, kao priliku za javno – privatno partnerstvo u bržem i učinkovitijem razvoju zdravstvenog turizma lokalne zajednice. Pozvala je na daljnju suradnju i prepoznavanje učinjenog kao bazu novih mogućnosti.

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim