Ljetni popusti na Belotero dermalne filere u Poliklinici Terme Rijeka

Ovisno o strukturnim i funkcionalnim potrebama kože, u cilju postizanja što prirodnijih rezultata, s Belotero® proizvodima postiže se izglađivanje i popunjavanje bora, povećanje usana, obnavljanje volumena lica i rehidriranje kože.

Belotero® sa svojom patentiranom Dynamic Cross-Linking tehnologijom pruža idealnu ravnotežu kohezivnosti, elastičnosti i plastičnosti kako bi zadovoljila potrebe kože te omogućila najfiniju dermalnu integraciju. Ovaj inteligentni dizajn napredno je rješenje estetskog dosega s predvidljivim i prirodnim rezultatima.

Belotero® punila dostupna su u kombinaciji sa i bez lidokaina, a dodavanje anestetika povećava ugodnost zahvata, posebno u osjetljivijim područjima.

Hidratacija, njega i vrući ljetni popusti

Ljeto je i vaša koža treba hidrataciju! U Poliklinici Terme Rijeka na Trsatu, uz 15 % popusta na sve Belotero dermalne filere, darujemo vas vrhunskim kozmetičkim tretmanom njege lica, prilagođenog potrebama vaše kože. Ponuda traje do 31. kolovoza.

Belotero® Soft: nježno rješenje

Belotero® Soft formula optimizirano je rješenje za prve, fine bore i duboku rehidraciju. Zbog svoje odlične kohezivnosti i kapaciteta vezanja vode, Belotero® Soft je indiciran za tzv. vranine nožice te perioralne, tzv. pušačke bore.

Belotero® Balance: neprimjetna integracija

Korekcija umjereno izraženih nazolabijalnih bora, marioneta, bora oko usana, glabelarnih bora, bora oko očiju.

Belotero® Intense: prirodni izgled

Za korekciju dubljih bora- nazolabijalnih bora, marioneta, konture i augmentacija usana.

Belotero® Volume: snažan potencijal volumena

Belotero® Volume modelira i nadoknađuje volumen lica. Baziran na izbalansiranoj kohezivnosti, ovaj produkt traje dugo ostajući na svojem mjestu. Belotero® Volume može biti injektiran na različitim mjestima lica kako bi nadoknadio volumen jagodica, obraza, brade.

Belotero Lips – Inovativni dermalni fileri za oblikovanje usana

U Polikliniku Terme Rijeka stigao je najnoviji trend u oblikovanju usana. Riječ je o dva proizvoda Belotero Lips „Shape & Contour“ iz Merz Aestheticsa, koji predstavljaju potpunu revoluciju na tržištu. Omogućuju klijenticama i klijentima punije usne i veći volumen, ali uz prirodan izgled koji je svjež, umjeren i privlačan.

Usne su oduvijek bile simbol ženske ljepote. Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi i ujedno onaj dio lica koji je najizazovniji za estetske kirurge.

Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. ‘duckface’ izgled.  Ova dva proizvoda u estetskoj medicini, imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike.

Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

 

Preuzmite brošuru sa cijenama Terme Rijeka- dermatologija i kozmetologija

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

Becos Urban Stress i Lift Couture tretmani

Predstavljamo vam dva inovativna Becos tretmana, od sada dostupna i u Poliklinici Terme Rijeka: Becos Urban Stress i Lift Couture.

Kozmetički brend Becos dio je grupacije Alfaparf iz Milana i već punih 30 godina lider je u Italiji, kada je riječ o kozmetičkim tretmanima. Zbog visoke koncentracije aktivnih tvari koje sadrže Becos proizvodi, mogu se koristiti i preporučiti samo od stručne osobe, koja ima dugotrajno iskustvo sa kožom i vrhunskim pripravcima.

 

Becos Urban Stress- Aktivno štiti, rasterećuje i osvježava vašu kožu

Sveobuhvatno djelovanje protiv zagađenja, kako bi zaštitili vašu kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog urbanim načinom života i zagađenjem okoliša. Istovremeno rasterećuje vašu kožu i daje vašem licu svježinu.

Tretman je prikladan za sve tipove kože, kako bi se spriječila šteta uzrokovana vanjskim zagađivačima (smog i sitna prašina) i unutarnjim zagađivačima (grijanje, klimatizacija, itd.). Za zaštitu kože od toplinskih promjena i oksidativnog stresa.

Opis tretmana

Ultra-koncentrirane ampule s djelovanjem protiv zagađivanja, imaju duboko zaštitno djelovanje na epidermu. Odabrani aktivni sastojci pretvaraju ovaj proizvod u štit koji pomaže vašoj koži spriječiti i boriti se protiv štete uzrokovane urbanim načinom života I zagađenjem okoliša.

Profesionalna maska meke i kremaste teksture, idealna za sve tipove kože, može se prilagoditi potrebama svakog klijenta. Ciljano djelovanje dobiva se miješanjem maske sa specifičnom ampulom SKIN BEAUTY MIX, koja se bira prema potrebi identificiranoj tijekom pregleda.

Trajanje tretmana

40 – 60 minuta

Cijena tretmana

350, 00 kn

 

Becos Lift Couture – brzi lifting kože lica i wow efekt

Ubrzan, efektan i prirodan način pomlađivanja, uz pomoć taping metode elastičnim trakicama. Osigurava brzi lifting kože lica i wow efekt, već nakon 1. tretmana. Tretman je neinvanzivan i provodi se kroz svih 12 mjeseci u godini, bez ograničenja. Za optimalni efekt preporučuje se 4- 5 tretmana, jednom do dvaput tjedno. Glavni aktivni sastojak tretmana je biljka Crocus chysantus zahvaljujući kojoj se postiže booster efekt kolagena i elastina, a tako se poboljšava čvrstoća kože i aktivnost grow faktora.

Opis tretmana

Nakon ugodnog čišćenja lica i pripreme kože, elastične trakice postavljamo od vrata prema bradi, od brade prema obrazima, od nosa i obraza prema čelu i blago zatežemo kožu vrata i lica prema gore pazeći na konture lica. Kako naš mozak pamti status cjelokupnog izgleda i osjećaja u tijelu, tako ovim postupkom koji djeluje na mišiće lica podastiremo nove informacije o statusu i izgledu lica. Nakon toga na lice nanosimo lifting masku i serum, kojom postižemo efekt zatezanja lica. Nakon tretmana imamo novi položaj mišića i tonus kože, nove konture lica te poslije nježnog skidanja flastera imamo i novo upamćenu situaciju koju nam sugerira vlastito tijelo i održava je takvom još dugo vremena.

Cijena tretmana

500, 00 kn

Trajanje tretmana

90 min

 

Uštedite uz naše posebne 3+1 pogodnosti

Tretman Cijena paketa Cijena paketa s popustom
Becos Urban Stress 3+1  60′ 1400, 00 1050, 00 
Becos Lift Couture 3+1 90′ 2000, 00 1500, 00

 

 

Osigurajte termin:
✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 764 055 (Selce)
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)

Samo u lipnju: Popusti na dugotrajnu fotoepilaciju

Jedina dugotrajna fotoepilacija koja djeluje i u vrijeme sunčanja i efiksna je već 72 sata nakon sunčanja, a djeluje i na tamnoj koži. Trajna fotoepilacija najnaprednijim medicinskim IPL aparatom, sada uz ‘vruće’ ljetne popuste!

Podružnica Poliklinike Terme Selce, novi je dom najnovije generacije IPL aparata, kojim je francuska tvrtka EFB Beauté revolucionarizirala IPL tehnologiju.

Preuzmite cjenik tretmana aparatom Anthelia IPL

5 tretmana, jedan sistem

Anthélia IPL koristi rafalnu tehnologiju kojom su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a jednako snažno djeluje, neovisno od tipa kože. Osim trajnog uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove kože, od najsvjetlije do najtamnije, pa i sijede dlake, Anthelia IPL omogućuje vrlo efikasne tretmane raznih promjena na koži.

Fotoepilacija prije/ poslije:

Sijede dlačice
Urasle dlačice
Fotoepilacija

 

 

 

 

 

Posebne pogodnosti: Lipanj 2019.

Samo do 30. lipnja 2019. godine, omogućili smo vam pakete dugotrajne fotoepilacije po zonama, po najpovoljnijim cijenama:

ZONA- TRETMAN FOTOEPILACIJE BROJ TRETMANA CIJENA PAKETA CIJENA UZ POPUST
(do 30.6.)
Bikini 4x 3200,00 2000,00
Potkoljenice 4x 4000,00 3000,00
Cijele noge 4x 7200,00 6000,00
Nausnica + brada 5x 3000,00 1500,00
Pazusi 4x 2000,00 1000,00

 

 

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije
✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)
📱+385 (51) 764 055 (Selce)

Krenule prijave za JUNIOR kamp mršavljenja!

Drugu godinu za redom organizira se kamp mršavljenja za juniore i startat će u Selcu 19. lipnja.

Kao primarni cilj pokretanja kampa postavljeno je mijenjanje loših životnih navika djece i roditelja te stvaranja preduvjeta za dobro zdravlje i kvalitetan život. Ljetni kamp mršavljenja namijenjen je djeci od 9 do 16 godina.

Psihologinja mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, prof., o svojem je autorskom programu ljetnog kampa izjavila:

Fokus u kreiranju ovog programa je na pravovremenoj promjeni životnog stila djeteta radi spriječavanja brojnih zdravstvenih rizika koje može uzrokovati pretilost. Drugi veliki cilj je edukacija i roditelja čija uloga je ključna kada govorimo o razvijanju zdravijih navika poput bavljenja sportom, boravka u prirodi i izbjegavanju nezdrave prehrane kod djeteta u razvoju.

Debljina uzročnik niza zdravstvenih problema

Znanstveno je dokazano i da 80 posto pretile djece u dobi iznad 11 godina postaju pretili odrasli. Djeca i roditelji dobit će konkretna, ciljana i praktična znanja o usvajanju zdravih stilova života, a nakon deset dana u Selcu nastavljaju aktivno vježbanje pod nadzorom kineziologa ili trenera, organizirano prema mjestu stanovanja. Djeca će, osim nutricionističkog i specijalističkog liječničkog pregleda i dijagnostike, imati intenzivan program vježbanja kroz zabavu, igru i kulinarske radionice.

Iznimno je važno prepoznati debljinu kod djeteta što ranije jer ona dovodi do velikih zdravstvenih problema – razvoja hipertenzije, ateroskleroze, šećerne bolesti tipa 2, metaboličkog sindroma, prestanka disanja u snu (apneja), a kod deset posto djece razvije se i depresivni poremećaj.

Prve grupe u lipnju

S programom će se krenuti u lipnju (19.06. do 29.06.2019.), u malim grupama do desetero djece. Svakodnevno će se održavati edukacije, kontrole i testiranja uz kontinuiranu potporu psihologa i tima stručnjaka. Uz kontrole liječnika specijalista svaki polaznik ima individualiziran jelovnik na bazi mediteranske prehrane, jutarnje razgibavanje, radionice o prehrani, vježbe u vodi, maraton u moru, jutarnji i večernji body walking, druženja, razgovore i druge aktivnosti i tretmane u Poliklinici Terme Selce.

Roditelj će, među ostalim, dobiti individualni priručnik za nastavak programa kod kuće, brošuru s receptima, preporuke specijalista za dijete, ciljane vježbe za individualni trening te savjete kako aktivno djelovati na razvijanje zdravih životnih navika djeteta.

Preuzmite program Junior-kamp-2019

 

 Prijave i informacije: 

✉ iva@terme-selce.hr
📱+385 (51) 764 055 (Selce)

Belotero Lips novost u Poliklinici Terme Rijeka

Inovativni dermalni fileri za oblikovanje usana, omogućuju klijenticama i klijentima punije usne i veći volumen, ali uz prirodan izgled koji je svjež, umjeren i privlačan.

U Polikliniku Terme Rijeka stigao je najnoviji trend u oblikovanju usana. Riječ je o dva proizvoda Belotero Lips „Shape & Contour“ iz Merz Aestheticsa, koji predstavljaju potpunu revoluciju na tržištu.

Usne su oduvijek bile simbol ženske ljepote. Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi i ujedno onaj dio lica koji je najizazovniji za estetske kirurge.

Usporedba Belotero Lips i drugih vrsta filera

Belotero Lips- Inovativni hijaluronski fileri

Inovativni fileri Belotero Lips Shape & Contour osmišljeni su kako bi se izbjegao tzv. ‘duckface’ izgled.  Ova dva proizvoda u estetskoj medicini, imaju isti efekt poput olovke i ruža za usne u svijetu kozmetike.

Belotero Lips Shape idealan je za povećanje usana i poboljšanje gornje i donje usne, dok je Belotero Lips Contour idealan za obnavljanje kontura usana za postizanje mladenačkog izgleda.

 

 

Preuzmite Cjenik usluga Poliklinike Terme.

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

Pregled madeža dermatoskopom uz 50% popusta

Za sve naručene od 13. do 24. svibnja na pregled madeža dermatoskopom odobravamo popust od 50%. Promotivna cijena pregleda unutar navedenih datuma vrijedit će u Poliklinici Terme Selce i Terme Rijeka.

.

Koji su potencijalno opasni madeži?

Rizik nastanka malignog melanoma se u zadnja dva desetljeća udvostručio, a sve češće se javlja i u mlađim dobnim skupinama.

Tea Brozičević, dr. med. spec. dermatologije i venerologije

 

Svaka promjena boje, naglo povećanje, uzdignuće madeža ili neravnomjerna pigmentacija zahtijeva odlazak dermatologu. Preporuka je da se osobe redovito kontroliraju kod kuće, a najmanje jednom godišnje kod dermatovenerologa.

Jednostavno pravilo kontrole madeža nazivamo ABCDE pravilom i daje nam smjernice kada treba potražiti mišljenje stručnjaka:

A (asymmetry) – označava asimetriju promjene-što znači da madež gubi svoj pravilan okruglasti ili elipsoidni oblik

B (border) – promatraju se rubovi koji dobivaju nazubljen ili nepravilan oblik

C (color) – promjena boje koja je bila jednolična u različite nijanse od svijetlosmeđe do crne boje

D (diameter) – promjer promjene koji je veći od 6 mm

E (evolution) – iznenadan rast „mirne“ promjene

Za sve naručene u razdoblju od 13. do 24. svibnja na pregled madeža dermatoskopom odobravamo 50% popusta. Osigurajte svoj termin pregleda, u Selcu ili u našoj Podružnici ‘Terme Rijeka’.

Cijena pregleda madeža dermatoskopom:
400,00 kn
200,00 kn

 

Naručite se već danas na dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 764 055 (Selce)
📱+385 (51) 400 420 (Rijeka)

 

Proljetni ‘refresh’ uz Clean & Fresh tretman lica

Spojili smo intenzivno dubinsko čišćenje vakumskim tretmanom lica InnoFacial i CO2 karboksiterapiju ugljikovim dioksidom za ultimativni proljetni refresh vašeg lica!

Proljeće je doba kada je potrebno pomoći koži da otkloni sivilo i umor, osvježiti ju i pripremiti za ljetnu sezonu.

Wow efekt uz Clean & Fresh tretman

Clean & Fresh kombinira Innofacial vakumsku tehniku čišćenja lica i CO2 Carboxy terapiju, za najbolji rezultat blistave i čiste kože lica. Tretman smo osmislili kako bismo našim klijenticama i klijentima osigurali toliko željeni svježi i zdravi izgled kože. Nakon Clean & Fresh tretmana, vaša će koža lica doslovno prodisati!  Uz Clean & Fresh, dobit ćete i besplatno savjetovanje kozmetičarke, kao i individualizirane savjete za kućnu njegu.

Trajanje tretmana: 60 minuta
Cijena tretmana: 450, 00 kn

Innofacial Vakumski tretman

InnoFacial najsnažniji je neagresivan dermoabrazijski tretman u kozmetičkoj medicini, koji omogućuje intenzivnu njegu, dubinsko čišćenje, hranjenje i zaštitu kože u jednom tretmanu. Revolucionarni sustav brine se za cjelovitu dubinsku regeneraciju kože te potiče stvaranje novih kožnih stanica.

Postupak InnoFacial može aktivno utjecati na različite kožne probleme istodobno, uključujući:

  • akne
  • sitne borice
  • hiperpigmentaciju
  • neravnomjeran ten
  • začepljene pore

Tretman na kožu djeluje na siguran način, bez iritacije i oštećenja tkiva! Naši klijenti nakon Innofacial tretmana mogu odmah ići na sunce, u saunu, klorirani bazen ili more.

Jedinstvena tehnologija povezuje mikrosinapsnu vakuumsku drenažu i patentiranu Infusion Soft glavu koja u kožnoj cirkulaciji tkivu dovodi kemijske elemente potrebne za razgradnju odumrlog epidermisa, keratina, sebuma, toksina i ostalih onečišćenja na površini kože i u porama.

Kako djeluje CO2 karboksiterapija?

Riječ je o čudesnom plinu koji je proglašen najvećim boom – om u industriji ljepote od Botoxa nadalje i sad je na raspolaganju u klinikama za estetsku kirurgiju u uljepšavanju tijela.

Diljem svijeta karboksiterapija brzo je postala poznata kao vodeći način pomlađivanja kože. To je sigurna, minimalno invazivna klinički dokazana metoda za pomlađivanje i obnovu kože te tretiranje ovješene kože, uklanjanje celulita, tvrdokornih masti i strija.

Karboxytherapy je jednostavan i siguran tretman za lijepo i mlađe tijelo. Za dermalni učinak CO2 povećava protok krvi i time se stimulira kolagen koji ublažava sitne crtice, bore i strije te smanjuje tamne kolute ispod očiju. Carboxy – tretman smanjuje masne stanice i učvršćuje te pomlađuje kožu.

Preuzmite Cjenik usluga Poliklinike Terme.

 

Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

✉ info@terme-selce.hr
📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

Župan Zlatko Komadina u posjetu Termama Selce

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima posjetio je Polikliniku Terme Selce, gdje je s vodstvom Poliklinike, prim. Vlastom Brozičević dr. med. spec. i primarijusom dr. Ivanom Brozičevićem, dr. med. spec., razgovarao o planovima i potencijalima javnih i privatnih zdravstvenih ustanova na čijem se radu temelji zdravstvena turistička ponuda Kvarnera.

„Terme Selce jedan su od temelja zdravstvenog turizma Primorsko-goranske županije. Ovo je jaka privatna klinika s tradicionalnim i inovativnim metodama koja je poznata u svijetu i po liječenju vrhunskih sportaša. Stvaranjem Klastera zdravstvenog turizma u koji smo udružili županijski i privatni sektor imamo sve preduvjete kako bi bili prepoznatljivi i našu tradiciju pretvorili u našu budućnost“,

rekao je župan te dodao da su osobna iskustva pacijenata najbolja reklama i najbolji marketing.
Prim. Vlasta Brozičević naglasila je da im je vizija i dalje ostati lider u Primorsko-goranskoj županiji te regionalni lider u pružanju zdravstvenih usluga kako domicilnom stanovništvu tako i svim gostima iz Europe i svijeta.

„Dokazali smo da znamo i možemo. Dolazi nova generacija naših mladih, naši djelatnici su izvrsni, imaju sve kompetencije te mislim da uz praćenje i daljnju edukaciju možemo polučiti nešto što se zove europski centar za zdravstveni turizam. U suradnji s lokalnom zajednicom želimo podignuti osvještenost naših svih različitih struka u turizmu i onih koji su suradnici u turizmu jer njihova kvaliteta podiže našu dodatnu kvalitetu. Osim toga kroz suradnju sa srednjom Medicinskom školom iz Rijeke čiji učenici već 19 godina dolaze na praksu uz podršku Primorsko-goranske županije i Grada Crikvenice mislim da nemamo straha za budućnost“ ,

rekla je dr. Borzičević te dodala da Poliklinika već danas uspijeva popuniti kapacitete svih jedinica.

Prim. Vlasta Brozičević, županu je predstavila i inicijativu EU CERTEH, kao priliku za javno – privatno partnerstvo u bržem i učinkovitijem razvoju zdravstvenog turizma lokalne zajednice. Pozvala je na daljnju suradnju i prepoznavanje učinjenog kao bazu novih mogućnosti.

Međunarodni simpozij o MBST terapiji

Fizijatri Poliklinike Terme Selce sudjelovali su na 2. Međunarodnom simpoziju u njemačkom Wetzlaru održanom na temu MBST terapije.

Riječ je o metodi koja je proglašena TOP inovacija Njemačke za 2018. godinu.

MBST® je vrhunska medicinska tehnologija, prva metoda kojom se može regenerirati hrskavica i potaknuti stvaranje zdrave kosti. Ova metoda predstavlja revolucionaran korak u liječenju koštano-zglobnih bolesti.

MBST® se temelji na principu stanične magnetske resonance. Elektro-magnetskom energijom iz vanjskog izvora aktiviraju se jezgre atoma vodika koje počnu emitirati energiju. Ta se energija usmjeruje u željenom smjeru te aktivira stanice hondrocite (stanice koje stvaraju hrskavicu), odnosno osteoblaste (stanice koje stvaraju kost), što ovisi o programu koji se primjenjuje.

MBST® terapija za:
• Povrede kralježnice i zglobova
• Osteoartritis kralježnice i zglobova
• Povrede i bolna stanja ligamenata, tetiva i mišića (teniski lakat, ahilova tetiva…)
• Degeneracija intervertebralnog diska kralježnice
• Odloženo cijeljenje fraktura
• Mb. Sudeck/ Sudeckova bolest
• CRPS/ Complex regional pain syndrome, aseptička nekroza
• Osteoporoza/ Osteopenia