Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Proljetni ‘refresh’ uz Clean & Fresh tretman lica

   Spojili smo intenzivno dubinsko čišćenje vakumskim tretmanom lica InnoFacial i CO2 karboksiterapiju ugljikovim dioksidom za ultimativni proljetni refresh vašeg lica!

   Proljeće je doba kada je potrebno pomoći koži da otkloni sivilo i umor, osvježiti ju i pripremiti za ljetnu sezonu.

   Wow efekt uz Clean & Fresh tretman

   Clean & Fresh kombinira Innofacial vakumsku tehniku čišćenja lica i CO2 Carboxy terapiju, za najbolji rezultat blistave i čiste kože lica. Tretman smo osmislili kako bismo našim klijenticama i klijentima osigurali toliko željeni svježi i zdravi izgled kože. Nakon Clean & Fresh tretmana, vaša će koža lica doslovno prodisati!  Uz Clean & Fresh, dobit ćete i besplatno savjetovanje kozmetičarke, kao i individualizirane savjete za kućnu njegu.

   Trajanje tretmana: 60 minuta
   Cijena tretmana: 450, 00 kn

   Innofacial Vakumski tretman

   InnoFacial najsnažniji je neagresivan dermoabrazijski tretman u kozmetičkoj medicini, koji omogućuje intenzivnu njegu, dubinsko čišćenje, hranjenje i zaštitu kože u jednom tretmanu. Revolucionarni sustav brine se za cjelovitu dubinsku regeneraciju kože te potiče stvaranje novih kožnih stanica.

   Postupak InnoFacial može aktivno utjecati na različite kožne probleme istodobno, uključujući:

   • akne
   • sitne borice
   • hiperpigmentaciju
   • neravnomjeran ten
   • začepljene pore

   Tretman na kožu djeluje na siguran način, bez iritacije i oštećenja tkiva! Naši klijenti nakon Innofacial tretmana mogu odmah ići na sunce, u saunu, klorirani bazen ili more.

   Jedinstvena tehnologija povezuje mikrosinapsnu vakuumsku drenažu i patentiranu Infusion Soft glavu koja u kožnoj cirkulaciji tkivu dovodi kemijske elemente potrebne za razgradnju odumrlog epidermisa, keratina, sebuma, toksina i ostalih onečišćenja na površini kože i u porama.

   Kako djeluje CO2 karboksiterapija?

   Riječ je o čudesnom plinu koji je proglašen najvećim boom – om u industriji ljepote od Botoxa nadalje i sad je na raspolaganju u klinikama za estetsku kirurgiju u uljepšavanju tijela.

   Diljem svijeta karboksiterapija brzo je postala poznata kao vodeći način pomlađivanja kože. To je sigurna, minimalno invazivna klinički dokazana metoda za pomlađivanje i obnovu kože te tretiranje ovješene kože, uklanjanje celulita, tvrdokornih masti i strija.

   Karboxytherapy je jednostavan i siguran tretman za lijepo i mlađe tijelo. Za dermalni učinak CO2 povećava protok krvi i time se stimulira kolagen koji ublažava sitne crtice, bore i strije te smanjuje tamne kolute ispod očiju. Carboxy – tretman smanjuje masne stanice i učvršćuje te pomlađuje kožu.

   Preuzmite Cjenik usluga Poliklinike Terme.

   Naručite se već danas na besplatno dermatološko savjetovanje Tee Brozičević, dr. med. specijalistice dermatologije i venerologije

   ✉ info@wordpress-579260-1989988.cloudwaysapps.com
   📱+385 (51) 400 420 (Terme Rijeka)

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim