Poliklinika Terme - Selce +385 51 764 055
  Podružnica - Rijeka +385 51 400 420
  Terme - Selce d.o.o. +385 51 764 055
  ISO 9001

   Poliklinika Terme, Selce +385 51 764 055 | Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka +385 51 400 420
   ISO 9001

   Novosti

   Prim. Ivanu Brozičeviću nagrada za životno djelo Grada Crikvenice

   Ravnatelju Poliklinike Terme Selce prim. mr. sc.  Ivanu Brozičeviću, dr. med. uručena je nagrada Grada Crikvenice za životno djelo.

   Povodom proslave dana Grada Crikvenice na svečanoj sjednici gradskog vijeća dodijeljene su četiri godišnje nagrade zaslužnim pojedincima, udrugama i klubovima. Ravnatelju Poliklinike Terme Selce prim. mr. sc.  Ivanu Brozičeviću, dr. med.  ovom je prilikom uručena nagrada Grada Crikvenice za životno djelo. Prim. Vlasta Brozičević, dr.med.spec. primila je Zahvalnicu za doprinos zajednici kroz mnoge vrijedne projekte u zdravstvenom turizmu.

   Ovom prilikom želimo se zahvaliti Gradu Crikvenici što su dodjelom ove nagrade odali priznanje našem ravnatelju, njegovom dugogodišnjem sustavnom i predanom radu, a onda i cijeloj Poliklinici Terme Selce i značaju koji ima u vidu promicanja zdravlja našeg zajednice, rada u turizmu i brendiranju destinacije, kao destinacije zdravlja.

   U potpunosti prenosimo govor našeg ravnatelja prim. Ivana Brozičevića, spec. interne medicine i kardiologije:

   Poštovani gradonačelniče i predsjedniče Gradskog vijeća!
   Poštovani uzvanici, dragi prijatelji!
   Zahvaljujem gradu Crikvenici na dodjeli ove nagrade!
   Zahvalio bih svojim roditeljima što su me naučili cijeniti ljude i obitelj.
   Zahvalio bih svoj supruzi što mi je uvijek bila pomoć i oslonac.
   Zahvalio bih našim kćerima, Ivi i Tei i našem zetu Dariju Dragičeviću što su prepoznali važnost projekta ‘Terme Selce’.
   Zahvaljujem i našim unucima Karlu i Marku što su nam tako uljepšali život.
   Zahvaljujem svim kolegama s kojima sam radio i svojim učiteljima i svim našim djelatnicima.
   Prije mnogo godina, nekad čuveni profesor interne medicine Silvije Novak, dobio je nagradu za životno djelo Grada Rijeke. Mi smo mu studenti čestitali i pitali ga: Kako ste to uspjeli dragi profesore?
   ‘To vam je jednostavno’, odgovori on i nastavi: ‘…ako volite svoj posao i radite marljivo nagrada će sigurno stići i u vaše ruke.
   Volim svoj posao, želim ljudima pomoći, mnogima sam pomogao, ali nekima, nažalost, nisam mogao, ili nisam znao. Nakon dvije godine rada po vrletima Velebita i Podgori te Labinštine što mi je bilo veliko životno i radno iskustvo, 10 godina rada na Internoj klinici i Medicinskom fakultetu u Rijeci, 10 godina rada u Thalassotherapiji Crikvenica i zatim na kraju 30 godina rada u Poliklinici Terme Selce.
   U ovih 40 godina rada u Crikvenici prepoznali smo potrebu stvaranja vizije zdravstveno -turističkog mjesta, ono što je Crikvenica bila nekad i da to bude u budućnosti. Zato smo organizirali niz stručnih manifestacija od kojih su neke bile i pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije, osnovana su nova stručna društva. U okviru Hrvatskog liječničkog zbora, kao Društvo za Thalassotherapiju, Društvo za zdravstveni turizam, Društvo za zaštitu zdravlja turista. Izdaje se časopis „Zdravlje i turizam“ i ulazi se u međunarodna udruženja za zdravstveni turizam i u njima prezentira Hrvatska I Crikvenica.

   Terme Selce čitavih 30 godina radi predano na toj viziji.Naš čuveni režiser i veliki sportski radnik Antun Vrdoljak rekao je jednom prilikom da se mi stariji možemo lako rasplakati i zato bih završio. Hvala svima, zdravi i veseli bili!

   Vratite se natrag';

   Kontakti

   Poliklinika Terme - Selce
   Terme - Selce d.o.o.
   Tel: +385 51 764 055
   Poliklinika Terme - Podružnica Rijeka
   Tel: +385 51 400 420

   Radno vrijeme

   Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
   Subota: 08:00 - 14:00

   Newsletter

   Pretplatite se na newsletter i prvi saznajte novosti, akcije i posebne ponude


   Prijava na newsletter

   Dogovorite termin

    Želite li primati savjete i novosti iz Poliklinike Terme Selce?

    Da, želim